Maserati najavio novo HIBRID vozilo

Reč je o modelu koji će nositi naziv Ghibli...

Maserati je objavio teaser video hibrida za 2021. godinu pre njegovog zvaničnog predstavljanja koje je zakazano  za 16. jul.

Ovaj teaser pokazuje siluetu hibridne limuzine. Podrazumeva se da će Ghibli Hibrid biti lansiran sa istim vizuelnim modifikacijama kao i ostatak linije. Shodno tome, očekujemo da se revidiraju prednji i zadnji kraj koji će uključivati nove branike i svetla.

Imajući to u vidu, od italijanskog proizvođača automobila može se očekivati da radikalno obnovi unutrašnjost, poput proširenog sistema za zabavu i potpuno digitalnog profila. Infotainment sistem bi takođe trebalo da koristi novi i poboljšani softver.

Specifičnosti pogonskog pogona Maserati Ghibli Hibrid nisu jasne. Iako Maserati model jednostavno naziva "hibridom", očekuje se da bude hibridni plug-in, prvi takve vrste. Očekujemo da će vozilo doći sa 2,0-litarskim turbopunjenim četverocilindričnim motorom u kombinaciji sa elektromotorom. Teško je sa sigurnošću znati koliko snage će automobil imati, ali priča se o kombinovana snazi od oko 325 KS. Vozilo bi takođe trebalo da može da pređe malu udaljenost na potpuno električnoj energiji.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group