Maserati i Ermenegildo Zegna predstavljaju luksuz na četiri točka

Više slika

Više slika

Luksuzni automobilski brend udružio se sa jednom od najboljih italijanskih modnih kuća…

Maserati i Ermenegildo Zegna – dva titana italijanskog dizajna koja rade u različitim sferama, spojili su se kako bi zajedno kreirali ograničeni asortiman vozila sa Zegna enterijerima. Ultra luksuzni automobili su do sada imali svoj debi na tlu Severne Amerike, a dostupni su u Quattroporte S Q4 GranLusso i Levante S GranSport SUV modela, pri čemu će ove varijante biti proizvedene u ograničenom broju od po pedeset modela. Zegna unapređenja prvenstveno se fokusiraju na enterijer vozila, odnosno na ručno rađene kožne tapacirunge, poznate pod nazivom Pelletessuta. Zegna brend je prethodno sarađivao sa Maserati kompanijom kako bi zajedno predstavili prvi svileni enterijer automobila, što je zaista revolucionarni poduhvat.

Sedani iz nove kolekcije biće ponuđeni sa specijalnom bojom eksterijera, nazvanom Blu Sofisticato, dok će im enterijer biti čokoladno braon boje, okarakterisan mekanom ručno obrađenom kožom. Plava kočiona klešta i sedišta specijalnog dizajna kreiraju konfiguraciju koja nas asocira na Series 1 ovog brenda, koja je po prvi put proizvedena 1963.godine. Kao kontrast tome, SUV modeli dobiće eksterijer bogate bronzane boje, sa crnim Pelletessuta enterijerom, koji je akcentovan Radica drvenim detaljima.

Svaki Pelletessuta enterijer dolazi kao proizvod neverovatne količine rada. Zegna tim želeo je da kreira materijal koji bi bio izdržljiv i luksuzan, pa su stoga započeli svoje eksperimente sa tankim trakama Nappa kože. Umesto upotrebe tradicionalnih tekstilnih materijala, oni su odlučli da od ovih finih traka naprave tkanje, koje jednostavno odiše luksuzom. Maserati je ekskluzivni Zegna partner kada se radi o razvijanju završnih detalja.

Moramo priznati da svi ovi tradicionalni zanatski akcenti savršeno odgovaraju Maserati brendu, istovremeno predstavljajući isti nivo pažnje koji Zegna brend posvećuje svojoj kolekciji garderobe. Slavna modna kuća već 110 godina proizvodi muška odela i proizvode od kože, koji u najmanju ruku imaju kultnu popularnost.

Lux Life

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group