Marija Šarapova predstavila svoj Porsche Panamera GTS

Tokom posete svom rodnom gradu Sočiju, ambasadorka Porsche brenda Marija Šarapova predstavila je svoju interpretaciju izuzetnog sportskog automobila u luksuznom segmentu - Porsche Panamera GTS "By Maria Sharapova".

Ovaj jedinstveni Panamera je izvanredan primer transformacije serijskog modela ekskluzivnim pojedinačnim opcijama u zaista jedinstveno i posebno remek delo.

Panamera GTS "By Maria Sharapova" pokazuje lični pečat u pogledu dizajna, prilagođenih opcija i eksluzivnosti - što su atributi tipični za međunarodnog teniskog sportistu.

"Kreiranje ličnog Porsche Panamera je bio tako uzbudljiv poduhvat. To otvara vrata potpuno novom dizajn senzibilitetu i mogućnost da ponesem svoju lični estetiku. Smatram sebe ne samo sportistom, već i dizajnerom - ja sam dizajnirala kolekcije luksuznih aksesoara, odeće, pa čak i slatkiše godinama. Nisam n i sanjala da ću dizajnirati i automobil, i to Porsche.", rekla je Šarapova.

Predstavljeni model odlikuje se brojnim opcijama iz Porsche Exclusive programa, koje povećavaju širok spektar Porsche Panamera modifikacije ekskluzivnim karakteristikama i koji ispunjavaju želje kupaca izvan uobičajenog načina razmišljanja.

I naravno to je uvek u potpunosti u skladu sa svim zahtevima kvaliteta i bezbednosti u Porsche AG. Eksterijer Panamera GTS je bele boje, sportski, visokosjajni elementi na eksterijeru su obezbeđeni od strane crnih LED farova uključujući Porsche Dynamic Light System Plus (PDLS +), sa zatamnjenim LED zadnjim svetlima, crnim izduvnim sistemom i 20-inčnim Panamera sportskim točkovima u crnoj boji.

Među ekskluzivnim opcijama, Porsche Panamera "By Maria Sharapova" je opremljen proširenom kožnom ivicom u enterijeru sa ukrasnim šavovima u creme boji. Prednji i zadnji nasloni za glavu su reljefni sa Porsche logom i nasloni za ruke imaju "Panamera GTS" logotip modela.

Porsche Panamera GTS je opremljen 4,8-litarskim V8 motorom sa 440 KS (324 kW) pri 6.700 obrtaja u minuti. On ubrzava od 0 - 100 km/h za 4.4 sekunde i ima maksimalnu brzinu od 288 km/h.  

Panamera GTS: potrošnja goriva u gradu 15,7 litara/100 km; na otovrenom putu 7,8 litara/100 km; kombinovana potrošnja goriva 10,7 litara/100 km; emisija CO2 249 g/km; klasa efikasnosti: F

Izvor: Porsche

A.N.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group