Mansory Cabrera - brat Lamborghini Aventadora

Mansori nastavlja sa objavljivanjem novih projekata, a sada stiže pomalo čudni i modifikovani Lamborghini Aventador SVJ.

Novi auto nozi naziv Mansori Cabrera i ograničen je na samo 3 jedinice širom sveta. Nazvan po španskoj rasi borbenih bikova, Cabrera se može pohvaliti potpuno redizajniranom karbonskom karoserijom, novim LED farovima, prilagođenom unutrašnjošću i poboljšanjim performansama.

Mansori kaže da Cabrera "podseća na borbenog bika u agresivnom stavu" i moramo priznati da je agresivnost jedna stvar koja ovom modelu definitivno ne nedostaje.

Sa prednje strane, Mansory je ugradio nove otvore za vazduh u prilagođenom prednjem braniku kako bi povećao protok vazduha i snagu, dok bočne strane nose oštrije sajtne i šire lukove točkova koji dodaju 40 mm u širinu.

Iznutra, nemački tjuner donosi Vento Verde naglaske u kabini na kojoj se kupa Alcantara sa ukrasnim šavovima u obliku strelica i dodacima od „kovanog ugljenika“.

Mansori se nije suzdržao od modifikacije 6,5-litarskog V12 motora sa prirodnim aspiriranjem, pojačavajući ga sa 770 KS i 720 Nm obrtnog momenta na 810 i 780 Nm. Rezultat je ubrzanje od 0 do 100 km / h za 2,6 sekundi i maksimalna brzina od 355 km / h. Ovo povećanje performansi prati i izduvni sistem sa četiri auspuha za koji se priča da proizvodi snažan zvuk.

Cena ovog modela još uvek nije otkrivena.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group