Mansori unapredio Lamborghini Urus model

Ovaj automobil bi sigurno i Betmen želeo da vozi...

Lamborghini Urus je verovatno najimpresivniji sportski krosover na svetu. Međutim, Mansori kompanija je uspela da ga učini još boljim.

Prvi put predstavljen svetu na sajmu automobila u Ženevi, Mansori Lamborghini Urus nazvan je Venatus i odušeio je sve ljubitelje sportskih SUV modela.

Na tradicionalni Mansori način, remont i remodeling uključuje većinu Urusovih spoljnih delova i donosi nove prednje i zadnje branike, zakrčene lukove točkova, pogodne bočne suknje, nove točkove i opcionalno zadnje krilo. Urus Venatus okupan sjajnom crnom bojom koja je nadoknađena nizom delova od ugljeničnih vlakana i crvenim akcentima.

Jedan od najluđih delova SUV-a je izduvni sistem sličnog oblika i dizajna  koji se nalazi na Apollo Intensa Emozione modelu.

Kada je vozilo predstavljeno u Ženevi ofarbano u neprobojnu nijansu mat sive i upotpunjeno narandžastim akcentima, mislili smo da izgleda užasno. Međutim, nakon gledanja ovog videa, zapravo nam se jako sviđaju novi spoljašnji delovi, jer dodaju malo agresije, a kada je SUV obojen crno, onda deluje mnogo moćnije i uzbudljivije.

Ispod haube nisu napravljene modifikacije, pa Urus i dalje pokreće 4,0-litarski V8 motor sa dva turbopunjača koji ostvaruje 640 konjskih snaga.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group