Mali urbani N-One postaje sve bolji

Više slika

Više slika

Retro dizajn automobila, prihvaćen kao trend devedesetih godina proškog veka, možda jeste mrtav, ali kompanija Honda nastavlja da udahnjuje svežinu u svoj klasično/futuristički model Urban EV i Sport EV koncepte...

Ne moramo gledati u kristalnu kuglu kompanije Honda kako bismo videli da je na pomolu još jedan retro dizajn veoma lepog izgleda. Štaviše, svi su već u mogućnosti da poruče ovaj dizajn, ali za sada samo u Japanu naravno. Predstavljamo vam N-One, po svemu sudeći uzdanicu i najelegantiju varijantu opsega stilskih Kei modela koje kompanija Honda nudi na svom domaćem tržištu.

Ovaj proizvođač automobila kreira N-One liniju od 2012. godine, ali konstantno nastavlja da je osvežava različitim dodacima i redizajnira je kako bi isporučila modele nalik ovom. Pored svih promena nalaze se i dodatni paneli zvučne izolacije, prozori sa filterima UV zraka, daleko više USB priključaka i četiri nivoa celokupnog opsega, koji sada dolazi sa Standard, Select, Premium i RS verzijama automobila.

Model koji možete videti u našoj galeriji predstavlja RS varijantu u kombinaciji Sunset Orange i crne boje, ali je N-One takođe dostupan u dvoslojnim tonovima i zanimljivim mešavinama crvene i bele, sive i crvene, tamno zelene i crne ili plave i crne boje.

RS varijanta modela izgleda, bez ikakvog iznenađenja, daleko više sportski unutar enterijera putničke kabine, dok se ispod njegove haube nalazi ekskluzivni turbo motor sa 660 cc i tri klipa u ravni, matiran na, baš kao i varijanta sa unutrašnjim sagorevanjem, na CVT transmisiju, koja predstavlja jedinu menjačku opciju dostupnu. RS dobija pedalne opcije za promenu brzine i dolazi isključivo sa pogonom na prenjoj osovini, iako je moguće dobiti identičan motor sa pogonom na svim točkovima u Premium Tourer verziji.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group