Maleni Twingo dobija Red Night ediciju

Više slika

Više slika

Ako vam je potrebno nešto malo za šunjanje po gradu, Renault Twingo predstavlja veoma interesantnu ponudu...

Nova linija ovih modela poseduje inovativnu postavku motora koji snagu šalje na zadnju osovinu i poboljšanu pokretljivost. Sada, kompanija Renault učinila je svoj mali automboil daleko interesantnijim lansirajući njegovu posebnu Red Night ediciju.

Specijalno izdanje dodaje brojne unikatne detalje koji pružaju Twingo modelu nešto više lepršavosti, koja se može pokazati punim pogotkom na francuskom tržištu.

Nova linija poseduje crvene štrafte na bokovima, na primer, zajedno sa posebnim dijamantski sečenim šesnaestoinčnim felnama, akcentovanim sa crvenim oznakama u sredini. Enterijer je finiširan u mešavini crvene i crne tkanine/kože na postavama, ali i crnim finišima sa crvenim akcentima.

Nova linija takođe dolazi opremljena automatskom klimatskom kontrolom, senzorima za svetla i kišu, asistencijom prilikom parkiranja, maglenkama koje prate putanju i R&G audio sistemom, koji je u slučaju bazne varijante predstavljao dodatnu opciju, ali ovde dolazi kao standard. Naravno, tu su i posebne oznake, spolja i unutar putničke kabine.

Kupci će biti u mogućnosti da izaberu između tri eksterijerne boje i dve motorne opcije, sa manualnim ili automatskim transmisijama duplih kvačila, dok se čak mogu opredeliti za velika otvaranja na krovnoj konstrukciji. Za sada, ova posebna edicija dostupna je jedino u Francuskoj, gde cene modela startuju sa 14.900 evra.

Za sve neupućene, model Twingo predstavlja verziju Smart Forfour modela kompanije Renault, sa kojom se zajedno proizvodi u Sloveniji. Sada, u svojoj trećoj generaciji, maleni kompakt lansiran je pre četiri godine, zamenivši prethodni model sa troje vrata i pogonom na prednjoj osovini, verzijom sa inovativnom postavkom motora i četvoro vrata.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group