Lovački Mercedes-Benz X-Class

Kada bi vam neko rekao da sa novom X klasom ide u lov, verovatno bi pomislili da je ta osoba luda...

Gruma je kompanija koja redizajnira popularne i skupocene automobile i pretvara ih u prava lovačka vozila.Ova kompanija je transformisala ogroman broj automobila, a ovoga puta došla je na red i Mercedes Benz X klasa.

Majstori iz Grume kažu da oni ne žele da njihove transformacije učine da vozila samo izgledaju lepo, već i da im omoguće da ona zaista mogu da se kreću po šumovitim, brdovitim i peskovitim mestima i da  svakom lovcu omoguće bezbedan i efikasan transport.

Gruma je uradila upravo to sa ovim Mercedesom, pa je njegov čitav trap i suspenziju prilagodila tako da se on može kretati po opasnim terenima. Na autu se nalaze posebni pneumatici koji u kombinaicji sa 4x4 pogonom mogu bukvalno preći preko bilo koje prepreke.

X klasa je takođe modifikovana da obezbedi bezbedno nošenje oružija i lovačke opreme, ali takođe poseduje i sklopljivu rampu koja vam omogućava lakše utovaranje velikih ulova.

Takođe su napravljena i posebna mesta za lovačke pse, tako da će lovci koji vole da love sa psima imati čemu da se raduju.

Nažalost, cena ovog vozila nije dostupna, jer iz Gruma takve informacije objavljuju samo osobama koji su sigurni kupci.

Foto: Carscoops

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group