Lexus RC F u posebnom izdanju

Više slika

Više slika

Neki od vas verovatno nisu ljubitelji ovog modela i niste jedini...

 

 

Ranije ove godine, Chris Harris je provozao jedan primerak i kreao da iako izgleda dobro i odlično se ponaša u vožnji, više na putu nego na stazi, teško je prevazići činjenicu da je ovaj automobil težak 1840ks, što je neverovatno kada se uporedi sa recimo BMW M4. 

Dobre vesti su da ako zanemarite ove nedostatke i ako vam se sviđa kako izgleda i kako zvuči, kao i kvalitet enterijera, onda verovatno nećete ni da razmišljate o stvarima kao što su ubrzanje od 0 do 100km/h, koje je 4,5 sekundi, i koje nije ni blizu onog koje ćete dobiti sa BMW-om, ali je ovo i dalje veoma brz automobil. 

Na kraju dana, različite stvari su bitne različitim ljudima, a fanovima RC F modela će sigurno biti zanimljivo ono što aftermarket kuće pokušavaju da urade. 

Taman enterijer nikada nije loša ideja. Ceo automobil je takav, ako se izuzmu sjajne crvene felne. Model felni je SC5s, napred su 19x9 i 19x11 pozadi, a pravi ih Strasse Forged. 

Pogledajte galeriju i obratite pažnju na detalje. 

O.r:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group