Lexus 2016 GS F detaljno

Više slika

Više slika

LExus je objavio sve detalje i novu galeriju svoje poslednje novosti u F performance ponudi, model GS F...

 

Pokreće ga atmosferski 5.0 V8 sa 467ks, 2016 GS F Perfromance obećava odlično upravljanje, koje je razvijano na trkačkim stazama, kao što je Nürburgring Nordschleife.

Sa crvenom linijom na 7300 obrtaja, ovaj V8 donosi 467ks i 527Nm obrtnog momenta i može da koristi Atkinson princip rada kako bi povećao efikasnost i smanjio potrošnju pri manjim brzinama, ali i na Otto principu kada su potrebne veće performanse pri ubrzanju. Motor je povezan na osmostepeni Sport Direct Shift automatski prenos. 

2016 Lexus GS F nudi četiri moda vožnje: Normal, Eco, Sport S i Sport S+. Automobil je opremljen i sa Torque Vectoring Differential (TVD) koji unapređuje upravljanje i omogućava precizno kontrolisanje obrtnog momenta. 

Što se tiče bezbednosti, 2016 Lexus GS F dolazi sa Lexus Safety sistemom kao standard, koji pomaže izbegavanju sudara i pomaže pri upravljanju. Paket takođe dolazi sa sitemima kao što su Pre-Collision System (PCS), Lane Departure Alert (LDA), Automatic High Beam (AHB) i Dynamic Radar Cruise Control (DRCC).

O.R:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group