Lava crvena - nova boja BMW i8 modela

Više slika

Više slika

U slučaju da se zapitate kako nikada niste čuli za lava crvenu nijansu, imajte na umu da je to zbog toga što je ova boja dostupna jedino preko ovlašćenog dilera BMW automobila iz Abu Dabija - ili barem oni tako tvrde.

Kompanija BMW je ranije ove godine izbacila sličnu boju nazvanu proton crvena u specijalnom ograničenom izdanju za svoj i8 model. BMW i8 je mnogo toga upakovanog u jednom. On je najbolje prodavani hibridni, sportski, automobil na svetu, i teži ka tome da postane iskonska legenda pokretljivosti, sve dok ne zaboravite da iznad prednjih točkova mešate efikasnost sa malo zabave.

Ova zabava, da stvari tako nazovemo, dolazi iz 1,5 litarskog TwinPower Turbo trocilindričnog benzinskog motora, kombinovanog sa električnim agregatom, kako bi zajedno lansirali i8 od 0 do 100kmh za neverovatnih 4,4 sekunde - dovoljno brzo da se bez problema može suprotstaviti modelu M4.

Ostavimo performanse po strani za časak, ovaj jedinstveni i8 takođe sadrži i AC Schnitzer avio modifikacije, kao što su zadnje fiksno krilo, bočne ivice i elementi prednjih spojlera, načinjene od ugljeničnih vlakana. Ovo su samo male korekcije elemenata koje smo prethodno prošlog meseca videli na drugom i8 modelu, sa istim felnama od 21" i dizajnom od pet zvezdica.

Iako ovo nije jedini "nabudženi" BMW i8 model koji smo videli u Abu Dabiju, njegova besprekorna boja mu definitivno pomaže da se prelepo izdvoji od ostalih, uglavnom belih, modela iz ove serije. Verovatno je na istom nivou u uslovima privlačenja pažnje kao izloženi model u limeta zelenoj nijansi, ali na vama je da presudite.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group