Land Rover donosi nove varijante svom Defender opsegu

Više slika

Više slika

Ponuda Land Rover Defender serija za 2024. godinu porasla dodatno predstavljanjem nove Defender 130 Outbound verzije, zajedno sa dostupnošću Defender 130 automobila sa moćnim V8 agregatima...

Ponuda startuje sa novim Defender 130 Outbound modelom, koji je ekskluzivno dostupan u konfiguraciji sa pet sedišta i dizajniran je sa glavnim fokusom na terenske avanture. Istaknute karakteristike 130 Outbound verzije uključuju gotovo ravan prtljažni prostor koji poseduje kapacitet od izdašnih 2.516 litara, zajedno sa putničkom kabinom kompletiranom gumenim podnim prostirkama koje mogu biti prebačene preko zadnjeg branika kada se utovaraju teški predmeti.

Land Rover je novu seriju opremio brojnim tačkama za vezivanje na zadnjoj strani takođe, sa novim mrežama za obezbeđivanje brojnih predmeta. Kupci takođe imaju opciju da biraju jedinice sa kabinama u punoj Windsor koži ili postavljene izdržljivim Resist materijalom, dok su u oba slučaja presvlake ispraćene sa Ebony Morzine nebom, akcentovanim Robustec drvenim detaljima i unakrsnim stubnim detaljima Satin u Black Powder Coat Brushed finišima.

Sa spoljne strane, nova serija donosi Shadow Atlas Matt finiš na branicima i umecima maske hladnjaka, zajedno sa antracitno obojenim bočnim ventilacionim otvorima. Land Rover je zatamnio i dvadesetoinčne točkove uz pomoć Gloss Black nijanse, ali je ponudu proširio sa dvadesetdvoinčnim kompletom sa Shadow Atlas Matt finišom. Eksterijer Defender 130 Outbound modela može biti finiširan u Fuji White, Santorini Black, Carpathian Grey ili Eiger Grey bojama, dok su satenske zaštitne folije takođe ponuđene dirketno iz fabrike.

Kao što smo već naveli, britanska kompanija je osvežila i 2024 Defender serije sa moćnim petolitarskim V8 jedinicama sa super-punjenjem, koje sada mogu stići sa 130 varijantama modela. Ovaj motor stvara 493 ks i 610 Nm obrtnog momenta, koje omogućuju potentnom terencu razvijanje stotke iz mesta za 5,7 sekundi.

Pored novih agregata, Defender 130 V8 modeli nude se ekskluzivno u Carpathian Grey ili Santorini Black nijansama i uključuju kvad postavku izduvnog sistema, klizeći panoramski krov i crni kontrastni krov, Matrix LED farove, zatamnjene štopaljke, staklo za privatnost i dvadesetdvoinčne Satin Dark Grey točkove. Među enterijernim karakteristikama tu su vozačevo sedište sa hlađenjem i grejanjem na četrnaest načina, upravljač obložen antilopom sa funkcijom grejanja, četvorozonska klimatska kontrola i moćni audio sistem kompanije Meridian.

Za kompletiranje ponude zaduženo je lansiranje novog County Exterior Pack paketa opreme za Defender 110 modele, koji kupcima donosi opciju inspirisanu originalnim Defender County, ispraćenu unikatnim grafikama, osvetljenim gazećim pločama i zadivljujućim dvadesetoinčnim aluminijumskim točkovima finiširanim u beloj boji. Eksterijer u okviru ove ponude donosi modele obeležene u Fuji White nijansi sa kontrastnim Tasman Blue krovom i prtljažnikom, Santorini Black boji sa Tasman Blue kontrastnim krovom i gepekom ili u kombinaciji Tasman Blue boje na karoseriji sa belim kontrastnim krovom i gepekom.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group