Land Rover Discovery dobija baznu dizel varijantu

Više slika

Više slika

Land Rover predstavlja nove tehnološke karakteristike i dodatna usavršavanja svojih sistema vozačkih asistencija, a dodatno uvodi jedan pogonski sklop i nekoliko novih opcija za svoje 2018. Discovery modele...

Sa cenom od 52.090 dolara za SE model ulaznog dela opsega, serija sada poseduje InControl Touch Pro navigacioni sistem kompanije Land Rover, koji dolazi zajedno sa većim monitorom od 10", u ponudi kao standardna karakteristika celokupne linije.

Digitalna povezanost takođe dolazi sa uvećanim karakteristikama zahvaljujući predstavljanju 4G Wi-Fi sistema, koji sada mogu da upare devet mobilnih uređaja koji se mogu pronaći u svakom Discovery modelu.

Ostala tehnička usavršavanja uključuju interaktivni Driver Display TFT instrumente od 12,3 inča kao standard na HSE  i HSE Luxury modelima, dok je druga generacija obarajućih displeja takođe dostupna kao opcija u prethodno pomenutim verzijama.

Po pitanju stila, 2018. Discovery dobija najnovije Bryon Blue kompanije boja. Štaviše, celokupna linija vozila sa Dynamic i Black Packs paketima, prethodno je bila ograničena na Corris Grey ili Narvik Black kontrastne krovove, a vlasnici najnovije serije sada se mogu opredeliti za krovnu konstrukciju u boji karoserije za svaki od ovih paketa, po dodatnoj ceni naravno.

Kada se radi o opcijama pogonskog sklopa, prethodne ekskluzivne HSE i HSE luxury modele, Td6 dizel jedinice sada dolaze dostupne sa ulaznim varijantama SE modela. Ovde je reč o trolitarskim turbodizel motorima, koji poseduju 254 ks i 600 Nm obrtnog momenta, uparenog sa ZF osmostepenim automatskim menjačem.

Što se tiče svih naprednih karakteristika i tehnoloških pogodnosti ovog terenca, svi modeli linije sada poseduju sisteme sigurnosnog kočenja sa detekcijom pešaka kao standard, prethodno dostupne samo u pojedinačnim opcijama. U međuvremenu, sistemi kao što su opcione napredne vučne asistencije ili opcije za sedam mesta sa mogućnostima obaranja sedišta koje su preuzete sa starijih modela takođe su dostupne.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group