NOVI LAND ROVER DEFENDER

Stiže nam novi Land Rover Defender. Model za 2013. godinu, dolazi sa tri dodatne opcije i sa dve potpuno nove boje eksterijera, i to Barolo Black i Havana.

Prva opcija je izbor od četiri nove kontrastne boje krova. Zajedno sa standardnom Fuji White bojom, kupci Defender-a  sada se mogu odlučiti za Santorini Black, Indus Silver, Orkney Grey ili za Firenze Red boju.

Drugi dodatak na listi opcija su novodizajnirana sedišta koja su delimično presvučena kožom i odlikuje se sa Land Rover logom na naslonu sedišta, koji je dostupan za vozača i suvozača.

Treća i poslednja nova opcija je nadogradnja za osnovni audio sistem, koji sada može biti opremljen bluetooth podrškom i Alpine Hi Line sabvuferom od 150w i sa novim zvučnicima.

Defender za 2013. godinu i dalje će ostati u ponudi sa istim agregatom od  2,2 litara. U pitanju je turbo dizel agregat koji isporučuje 120KS, a iz stanja mirovanja do 100km/h stiže za 14,7 sekundi i ide sve do maksimalnih 145km/h. Prema Land Rovera, emisija CO2 je 266g/km. 

Land Rover Defender 2013. kreće u prodaji od septembra 2012. godine sa početnom cenom u Engleskoj od 22,350 £.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group