Lancia se vraća u velikom stilu!

Novi Lancia Ypsilon model primećen je bez ikakve kamuflaže tokom snimanja promotivnog materijala u Italiji, pružajući nam potpuno neometan pogled na automobil pred njegovo tržišno predstavljanje zakazano za ovu godinu...

Lancia prodaje svoju odlazeću liniju Ypsilon modela u Evropi od 2011. godine i reći da je ona prevaziđena predstavljalo bi potcenjivanje. Na svu sreću, nova generacija je kompletno promenjena i donosi modele koji nimalo ne liče na svoje prethodnike. Zapravo, novi Ypsilon automobil deluje kao veoma lep kompakt i to je definitivno nešto što nikada ranije ne biste rekli za vozilo iz ove linije.

Ovaj posebni primerak podeljen je putem društvenih mreža od strane jednog korisnika i finiširan je u tamnoj nijansi plave boje, akcentovane brojnim crnim detaljima. Prednji deo predstojećeg modela okarakterisan je podeljenom LED trakom i malim centralnim elementom koji se proteže vertikalno. Glavne jedinice na prednjoj strani smeštene su nešto niže na karoseriji, dok se između njih nalazi crna prednja maska.

Možemo videti da je novi hečbek smešten na kompletu metalik crnih točkova sa srebrnim elementima. Debeli C stubovi su takođe finiširani istom nijansom, dok se plavo/crna tema nastavlja ka zadnjoj strani automobila, gde se još nalazi i crni krovni spojler, sa crnim poklopcem prtljažnika, na kome je smešten veliki Lancia logo. Set kružnih LED štopaljki veoma je dopadljiv na prvi pogled i pomaže da se sveukupni izgled automobila modernizuje.

Fotografije koje su se pojavile na Facebook platformi pružaju uvid i u enterijer novog modela, u kome je najistaknutiji element digitalna kontrolna tabla i veliki displej informativno-zabavnog sistema orijentisan horizontalno. Lancia je takođe kreirala i intrigantnu centralnu konzolu, sa velikim kružnim segmentima koji podsećaju na heliodrome podignute na stranama Burj Al Arab hotela u Dubaiju.

Lancia je potvrdila da će prodavati nove Ypsilon modele u hibridnim i baterijsko električnim verzijama, sa poslednjepomenutom koja će veći deo svojih komponenti deliti sa Jeep Avenger i Peugeot e-208 linijama, što znači da će oni stizati sa 154 ks snažnim električnim motorom, koga će pokretati 54 kWh snažno baterijsko pakovanje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANSA Motori (@ansamotori)

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group