Lamborghini V12 Vision Gran Turismo stigao u Italiju

Sada napokon možemo videti ovaj automobil na ulici...

Iako je zvanično predstavljen svetu pre nekoliko meseci, Vision model nije mogao da se vidi na ulicama, jer ga jednostavno nije bilo. Ali sada se prvi model našao na ulicama i to u Rodnoj Italiji.

Lambo V12 Vision Gran Turismo je verovanto dizjanerski najupečatljiviji auotmbil ovog brrtenda, jer njegov izlged poručuje da je reč o futurističkom, skupocenom, brzom i neverovatnom vozilu.

Za snagu, Lambo V12 Vision Gran Turismo koristi isti pogonski sklop kao i Sian FKP 37. To znači da kombinuje 6,5-litarski V12 sa blagim hibridnim sistemom ukupne snage 808 KS, koji omogućava postizanje brzine od 0 do 100 km / h za manje od 2,8 sekundi i maksimalnu brzinu od 350 km / h.

Vrata na ovom automobilu ne postoje i u njega se ulazi tako što se kabina povlači unazad, baš kao i kod borbenih aviona. Kada se kabina otvori, nalazi se mesto samo za vozača, što znači da ovo neće biti vozilo u kojem ćete moći da vozikate prijatelje, već u kojem ćete osetiti neverovatnu moć, snagu i brzinu.

Ovaj model sada čeka vlasnika u italijanskom Lamborghini salonu, tako da sada treba samo da se nađe neko ko će dati čitavo bogatstvo za ovaj sportski automobil.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group