Lamborghini osvežio Huracan Evo

Više slika

Više slika

Lamborghini brend nikada nije bio poznat po suptilnosti…

Italijanska marka je od svog nastanka bila obeležje raskoša i bogatstva, koje su predstavljali vrhunskim stajlingom, glasnim motorima i jednako glasnim šemama boja. Kada vidite Lambo neke zagasite, mirne boje, kao da ne gledate pravi automobil. Baš iz tog razloga, njihova paleta je ispunjena svetlim, atraktivnim bojama, koje jednostavno traže od vas da se okrenete za njima, ako biste ih ikada videli na ulici.

Međutim, slavni brend je odlučio da ode još jedan korak dalje, lansirajući Huracan Evo Fluo Capsule kolekciju, koja “uvodi ekskluzivna poboljšanja, koja otključavaju sjajne mogućnosti”. U osnovi, Lamborghini je dodao pet novih neonskih boja za superautomobil sa V10 motorom i svaka od njih privlači više pažnje od uobičajene palete boja.

Pet novih boja koje su predstavljene kao deo nove kolekcije su: Giallo Claris (žuta), Verde Shock (zelena), Arancio Livea (narandžasta), Arancio Dac (tamno narandžasta) i Celeste Fedra (plava). Glasnim neonskim bojama suprotstavljeni su mat crni elementi, uključujući krov, retrovizore, prednji usisnik, zadnji difuzer i bočni elementi. Svaki od ovih delova koji je finiširan crnom bojom, istaknut je tankim trakama u boji.

U enterijeru vozačke kabine, kombinacija boja okrenuta. Cela kabina je omotana crnom alkantarom ili kožom, dok su detalji poput vezenih amblema i poklopca startera finiširani u istoj neonskoj boji kao i spoljašnjost. Osim smelih novih boja, Huracan Evo Fluo kolekcija identična je uobičajenim modelima. Pokreće ga 5,2-litarski V10 koji izbacuje 630 konjskih. Lamborghini još uvek nije otkrio cene.

Lux Life

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group