Lamborghini najavio Sian Roadster model

Lamborghini će svoj  dugoočekivani Sian Roadster napokon predstaviti 8. jula.

Kada je italijanska marka prošle nedelje prvi put najavila dolazak novog modela, digla se velika prašina i pomama, jer niko nije znao o kojem modelu je reč. Sada, slika objavljena na Tviteru govori da će to biti Sian Roadster.

Deo automobila prikazan je u divnoj plavoj nijansi i ima isti zadnji spojler kao i Sian FKP 37.“ Druga fotografija nam pruža pogled na zadnji deo automobila kroz zatamnjenu sliku. Gledano sa zadnje strane, nema očiglednih izmena između Sian Roadster-a i originalnog modela, al i  sigurni smo da će promena biti, najviše na prednjem delu koji je za sada ostao skriven.

Po svemu sudeći, Sian Roadster će biti mehanički identičan kupeu koji je premijerno predstavljen na prošlogodišnjem sajmu automobila u Frankfurtu. Shodno tome, nastaviće da koristi 6,5-litarski V12 motor sa prirodnim aspiracijom i snagom od 774 KS, a takođe će biti uparen sa električnim motorom od 34 KS integrisanim u sedmostepeni menjač automobila.

Ovaj elektromotor pokreće super kondenzator koji je tri puta snažniji od baterije iste težine. Očekuje se da će Sian Roadster imati istu kombinovanu snagu od 808 KS i da će biti sposoban da ubrza do 100 km/h za manje od 2,8 sekundi i da  postigne maksimalnu brzinom veću od 350 km / h.

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group