Lamborghini Evo 2020 Spyder

Više slika

Više slika

Sa maksimalnom brzinom od 325 kilometara na čas, ovaj automobil jednostavno oduševljava.

Pre par meseci, Lambroghini je predstavio 2020 Huracan EVO, unapređenu verziju baby Lambo modela, koji je u svojoj osnovi Huracan Performante na dijeti sa nekoliko unapređenja u enterijeru i eksterijeru. Ta vest je oduševila sve entuzijaste širom sveta, koji su odmah poželeli i kabrio verziju nove zveri.

Konačno, i ona je stigla, ranije nego što smo očekivali, moramo priznati.. Kabrio verzija nudi sve elemente novog EVO Coupea, sa dodatnom prednošću uživanja u otvorenom nebu uz prateći zvuk V10 simfonije.

Kao što je i očekivano, mehaničke specifikacije kabrio verzije su iste kao kod kupea. Pokreće ga Lamborghini 5.2 litarski V10 motor, koji proizvodi 630 konjskih snaga i uparen je sa sedmostepenim prenosom brzine sa dualnim kvačilom. Snaga koja je tako generisana šalje se na sva četiri točka, dok EVO takođe poseduje i zadnji diferencijal sa zaključavanjem.

Iz Lamborghini brenda tvrde da Huracan EVO Spyder može ubrzati od nula do sto kilometara na čas za 3.1 sekundu, što je malo sporije u odnosu na kupe model, zbog dodatne težine sklopivog krova. Ipak, oba modela imaju maksimalnu brzinu od 325 kilometara na čas.

Kabrio krov se otvara za sedamnaest sekundi, a njime se može upravljati do brzine od pedeset kilometara na čas. Lamborghini je takođe svom novitetu podario novu dinamiku i aerodinamiku, kako bi on imao iste performanse i vozačke sposobnosti kao i njegov brat sa fiksiranim krovom.

Ukoliko želite da posedujete ovaj model, znajte da će biti dostupan za kupovinu od ovog proleća, po ceni od 287.400 dolara.

Lux Life

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group