Lamborghini Centenario Special potvrđen

Lamborghini će proslaviti 100 godina od rođenja svog osnivača Ferruccia Elio Arturo Lamborghinija, tako što će predstaviti novi superautomobil na sajmu u Ženevi naredne godine...

 

Novi egzotični model je potvrdio direktor firme, Stephan winkelmann, u intervjuu za AutoExpress, gde je rekao: "Otkrićemo novi automobil u Ženevi".

Winkelmann nije rekao ništa o tome kako automobil treba da izgleda, ali je činjenica da će biti drugačiji od dva superautomobila koji sada nose logo bika: "Automobil koji ćemo prikazati će biti kompletno drugačiji dizajn od Huracana i Aventadora". 

Direktor Lamborghinija je potvrdio ono što već svi znamo, a to je da će biti skup. Dodao je da je u pitanju automobil za kolekcionare i ljubitelje ovog brenda, ali i za one koji planiraju da ga voze. 

Insajder iz Lamborghinija, kojeg navodi AutoExpress, je navodno video fotografije novog modela, ga je opisao kao prelepog i ne tako ekstremnog kao što bi moglo da se pretpostavi. 

Izveštaji kažu da će novi automobil verovatno nositi ime Centenario, ali ne zaboravimo da je Lamborghini pre nekog vremena zaštitio ime Egoista, što daje naznake da će ući u proizvodnju. Ipak, da li će specijalni model imati veze sa ovim modelom, ostaje još da vidimo. 

O:R:

 *na slikama je Sesto Elemento

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group