Lamborghini Aventador Xago Edition

Više slika

Više slika

Samo 10 ovakvih modela će biti napravljeno...

Lamborghini je retkog Aventadora SVJ Roadstera učinio još ređim stvorišvi novu Xago verziju. Napraviće se samo 10 jedinica, a način na koji ćete dobiti jednu (osim što imate nepristojne količine novca na raspolaganju) je konfiguracijom putem novog virtuelnog studija kompanije Lamborghini koji nosi naziv Ad Personam.

Kako bi proslavio novi pogon Ad Personam, Lamborghini najavljuje Aventador SVJ Xago izdanje, rezervisano za deset kupaca koji će pojedinačno konstruisati svoj Aventador SVJ. Prema Lamborghiniju, dizajn ograničenog izdanja inspirisan je šestougaonim oblikom koji se nalazi na Severnom polu planete Saturn i „čvrstoćom šestougla u prirodi“. Xago u osnovi slavi ikoničnu temu 'heksagona' u Lamborghini dizajnu.

Sa spoljašnje strane, Aventador SVJ Xago Edition kombinuje sjajni  srebrni efekat, sa jedinstvenim dodirom kontrastne boje Ad Personam koju će izbrati svaki kupac za svaki automobil. Auto sedi na sjajnim crnim felnama Nireo Ad Personam koje dodatno čine da on izgleda moćno i impresivno.

Iznutra, retki superautomobil dobija ekskluzivan uzorak sedišta sa temom heksagona, zajedno sa posebnom kontrastnom bojom koja odgovara spoljašnosti. Svaki od deset modela Aventador SVJ Xago prepoznaće se na numerisanoj pločici koja će se nalaziti na poleđini vozila.

Agregati bi trebalo da ostanu isti kao i kod standardnog SVJ Aventador modela.

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group