Prava poslastica za 50. rođendan modela Miura

Više slika

Više slika

Lamborghini je na nedavno završenom Goodwood Festival of Speed predstavio specijalnu ediciju svog modela Aventador, kreiranu u čast pedesete godišnjice serije Miura.

Ovo je stoga poštovanje ukazano direktno Aventador i Miura automobilima, za čije je kreiranje zaslužan Lamborghini Ad Personam studio. Veoma je bitno naglasiti da će ova proizvodna faza biti limitirana na seriju od samo 50 kopija, čija brojka ujedno predstavlja i cifru velikog jubileja modela Miura.

Zbog povezanosti sa originalnim modelom Miura, koji je bio dostupan u širokoj paleti boja i specifikacija, Aventador Miura Homage će biti dostupni u bojama Rosso Arancio Miura, Verde Scandal, Blu Tahiti i u kombinacijama dva različita tona.

U ovu liniju će takođe biti uključeni i Dione točkovi u mat srebrnoj ili zlatnoj boji, metalik Miura bež, Miura 50 logo na sedištima, kao i pločice sa serijskim brojevima automobila. Enterijeri će biti u Terra Nero Ade Emilia kombinaciji kože, ali i u standardnim kompletima materijala kreiranih od ugljeničnih vlakana.

Lamborghini Aventador Miura Homage je napajan 6,5 litarskim V12 motorom sa 700 ks i 690 Nm, koji ubrzava od 0 do 100 km/h za 2,9 sekundi i najvećom brzinom od 350 km/h.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group