LaFerarri Spider zvanično izlazi sledeće godine


Novi izvršni direktor propinjućeg konja, Serđo Markione, je ranije potvrdio da će kompanija Ferrari ponuditi novi LaFerrari Spider, ali je izričito odbio da otkrije bilo kakve detalje.

Sada su tu potvrđene informacije koje glase da će se zvanična prezentacija ovog modela dogoditi sledeće godine. Moramo vas podsetiti na glasine koje su nastale pre nekoliko meseci o tome kako je veliki privatni događaj Fri, već predstavio svoj LaFerrari Spider.

Nakon prethodnih čaršijskih priča, Ferrari je obelodanio planove za izradu 150 do 200 komada LaFerrari Spider, iako određeni izvori sada govore da se zapravo radi o cifri od 70 vozila. Kako stvari stoje, svi su verovatno već prodati.

Postavljena cena za ovu ograničenu seriju iznosi 3,500,000€, bez taksi, što je daleko više nego 1,690,000$, na koliko je bio procenjen njegov prethodnik LaFerrari Coupe, inače zvanično predstavljen 2013.godine i proizveden u seriji od 499 komada.

LaFerrari Spider će posedovati hibridni sistem sa ukupno 693ks i sa 1,255kg biće teži od kupea. Shodno tome, imaće i malo niže performanse nego LaFerrari Coupe, koji dostiže 100km/h za manje od tri sekunde, 200 za manje od sedam i 300 km/h za 15 sekundi.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group