Lada najavila novu Nivu

Lada prolazi kroz masovnu transformaciju i od ove kompanije njih  možemo očekivati četiri potpuno nova modela do 2025. godine.

Od ta četiri modela, jedan će biti potpuno nova generacija Niva modela, a zatim će godinu dana kasnije biti predstavljen novi SUV iz segmenta C, koji će izaći u isto vreme kada i serijska Dacia Bigster.

Što se tiče nove Nive, prve koncept fotografije su stigle i evo šta mislimo o samom vozilu. Prvi utisak: deluje relativno kompaktno, robusno i sposobno, iako točkovi deluju preveliko. Ima puno robusnih elemenata dizajna, a prednja maska sadrži LED dnevna svetla u obliku slova L sa indikatorima na vrhu, baš kao i original.

Za razliku od prošlog, potpuno novi model imaće četvoro vrata umesto dvoje. Čini se da zadnja vrata nemaju tradicionalne ručke, što verovatno znači da će biti ugrađene negde duž okvira kao na Nissan Juke modelu.

Što se tiče dizajna zadnjeg dela, pogonskih sklopova, tehnologije, cena i svega ostalog, za sada je sve tajna. Međutim, na kraju očekujemo moderan proizvod, sa pristojnom tehnologijom i pristupačnom cenom.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group