Krovni šator koji Land Rover pretvara u kampera

Više slika

Više slika

Land Rover i Autohome razvili su prilagođeni krovni šator za novi Defender 110 koji omogućava vlasnicima da istražuju prirodu, ne brinući o rezervacijama hotela.

Smešteni u laganu školjku od plastike, šator se može postaviti u jednoj sekundi jednostavnim ručnim odvrtanjem pričvršćenja sa zadnje strane i laganim podizanjem školjke.

Šatoru se lako pristupa s bilo koje strane vozila i on omgućava komotan boravak  za dve odrasle osobe na luksuznom pamučnom madracu pune veličine i dolazi sa jastucima, unutrašnjim LED svetlom i mrežom za odlaganje. Takođe uključuje produžne aluminijumske merdevine koje se mogu čuvati u prtljažnoj torbi unutar šatora kada se ne koriste.

Kada je postavljen, krovni šator dugačak je 2,3 metra širok 1,3 m i visok 1,5 m. Dok ste u pokretu, šator se postavlja ravno za maksimalnu stabilnost i aerodinamičnu efikasnost. Šator možete kupiti kod prodavača Land Rover-a ili na veb lokaciji Autohome za 3.082 evra.

Dakle, ako ste ljubitelj avantura i kampovanja, a ujedno ste i vlasnik Land Rover Defendera, onda je ovaj šator sjajan stvar za vas koja će vam omogućiti da uvek spavate sa vašim metalnim ljubimcem.

Foto:Carscoops

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group