Kris Braun pokazao kako izgleda njegov Lambo

Lamborghini Aventador SV je veoma redak sa samo 600 proizvedenih varijanti kupea, ali to nije sprečilo pevača Krisa Brauna da kontaktira RDBLA kompaniju za tjuning i da potpuno transformiše ovaj redak model.

Braun je vlasnik svog crvenog Aventadora SV već duži niz godina, ali očigledno je mislio da je vreme se istakne od svih ostalih. Braun poseduje ogroman broj impresivnih egzotičnih automobila, od kojih su mnogi modifikovani, uključujući i njegovog Lamborghinija Huracana. Čak je i njegov Aventador SV modifikovan u prošlosti i bio je ukrašen zlatnim hromiranim omotom i prilagođenim točkovima.

Međuitim, za ovo najnovije „budženje“, RDBLA je prvo instalirao karoserijski komplet sa Liberti Walk-a. U ovom kompletu nalaze se rašireni lukovi prednjih i zadnjih točkova, modifikovan prednji branik sa dodatnim razdelom, karakteristične bočne sajtne i prilagođena hauba. Pored toga, ovaj kit uključuje upečatljiv novi zadnji difuzor od karbonskih vlakana i zadnje krilo koje je visoko postavljeno.

Zatim je postavljen dvobojni ljubičasti i plavi omotač u vidu kvalitete folije i komplet prilagođenih točkova  u ljubičastoj i plavoj boji. Na ovaj način je dobijen unikatni dvobojni Aventador koji zaustavlja dah svuda gde se pojavi.

Kris kaže da je ovo njegova bebica i da ga nikada neće prodati, pogotovo sada posle toliko uloženog truda i modifikacija koje ga čine jedinstvenim.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group