Konfiguracije novog I-Pace otkrivaju obilje tehnoloških poboljšanja

Više slika

Više slika

Jaguar je lansirao konfiguracije svoje najnovije linije I-Pace...

Na tehničkom planu, vozači mogu pronaći 12,3 inča veliki deo na kome su smešteni instrumenti, sistem pasivnog ulaza i asortiman USB portova. Model će takođe biti opremljen Touch Pro Duo sistemom koji uključuje desetoinčni informativno zabavni sistem i petoinčni displej klimatske kontrole. Uprkos statusu ulaznog nivoa opsega, I-Pace S automobl posedovaće vozačke asistencije koje uključuju održavanje pravca, pomoć prilikom parkiranja i sisteme prepoznavanja znakova, sa adaptivnim ograničenjem brzine.

Dalje u I-Pace SE varijanti, kupci mogu dobiti nešto redizajnirani eksterijer, koji uključuje električno podizanje i spuštanje gepeka, automatsko zatamnjivanje stakala, dvadesetoinčne točkove i LED farove, sa integrisanim dnevnim svetlima. Ova varijanta takođe dolazi sa kožnim sedištima, detekcijom mrtvog ugla, adaptivnom kontrolom krstarenja i kreni/stani funkcijama.

I-Pace HSE serija nešto je luksuznija i poseduje Windsor kožna sedišta i Meridian saraund sistem ozvučenja sa 15 zvučnika.

Vozači koji žele najbolje od svega, mogu poručiti I-Pace First Edition model koji dolazi opremljen grejačima u upravljaču i klimatskom kontrolom podeljenom u četiri zone. Ova verzija nove linije poseduje i na osamnaest načina elektronski podesiva prednja sedišta, sa ugrađenim grejačima i ventilacijom.

Asortiman različitih opcija biće dostupan sa paketima od ugljeničnih vlakana namenjenim eksterijeru i četiri raličita enterijerna finiša. Međutim, modeli nižih specifikacija dodatno dobijaju neke od premijum karakteristika koje možemo pronaći u višem delu opsega.

Nevezano sa modelom po izboru, svi I-Pace automboili poseduju pakovanje litijum-jonskih baterija i dva električna motora. Ova postavka pruža svim vozilima iz linije pogon na svim točkovima, kao i kombinovanu izlaznu snagu od 394 ks, i 940 Nm obrtnog momenta. U terminima performansi, nova linija krosovera poseduje ubrzanje do sto iz mesta od 4,5 sekundi, može da razvije maksimalnu brzinu od 200 km/h i poseduje maksimalni prelazni opseg od 386 km na električnom pogonu.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group