Kompanija Mercedes predstavlja novo savršenostvo u AMG formatu

Kako bi obeležili kraj 2022 Formula 1 sezone, Mercedes-AMG predstavio je specijalni model SL 63 4MATIC+ modela…

Kao što možemo videti, novi model reflektuje izgled Mercedes-AMG F1 W13 E PERFORMANCE trkčakog automobila. Gradacija boja iz high-tech srebrno metalik, do obsidian crne metalik inspirisan je modelom iz samog vrha motosporta. Isto se može reći i za zvezdani dezen koji možemo videte na stranama automobila, kao i za PETRONAS obojene kontrastne elemente koje možemo videte u prednjem delu, na stranicama i zadnjem difuzeru. Ukoliko svemu tome dodamo AMG desetokrake točkove od 21 inča sa mat crnim finišom i PETRONAS obode, dobijamo jedan savršeni miks, koji privlači pažnju na prvi pogled.

Paket AMG Aerodynamics nije tu samo kako bi izgled ovog modela učinio dramatičnijim: veći nagibi na prednjoj i zadnjoj kecelji, veći zadnji difuzor i aktivni profil u podvozju poboljšavaju aerodinamička svojstva. Isto važi i za potisnu silu i aerodinamički otpor. Sve ovo donosi prednosti za karakteristike vožnje pri velikim brzinama i za poboljšanu efikasnost.

AMG Night paket i AMG Night paket II poboljšavaju vizuelni izgled „Motorsport Collectors Edition“. Sa AMG Night paketom, odabrane spoljašnje karakteristike su završene u crnoj boji visokog sjaja: prednji razdelnik, bočni pragovi, poklopci retrovizora i akcentni ukrasi na zadnjem difuzoru. Ovome se dodaju i zatamnjene izduvne cevi. AMG Night paket II dodaje dodatne karakteristike u crnom hromu, uključujući rešetku hladnjaka, tipografiju i Mercedes zvezdu pozadi. Pored toga, unutrašnje komponente farova i zadnjih svetala su zatamnjene. Čeljusti kočnica AMG kompozitnog kočionog sistema visokih performansi su takođe obojene u crno. AMG poklopac rezervoara za gorivo od srebrnog hroma sa natpisom „AMG“ takođe naglašava poseban status izdanja.

Standardna AMG Performance sedišta su dostupna sa dve presvlake: od crne napa kože/MICROCUT mikrovlakana sa crvenim gornjim šavom i reljefnim AMG amblemom u naslonima za glavu, ili u crnoj nappa koži/MICROCUT mikrovlaknima sa žutim gornjim šavovima i reljefnim AMG amblemom na naslonu. AMG obloga od ugljeničnih vlakana je u harmoniji sa AMG Performance volanom sa obodom od ugljeničnih vlakana i opcijom grejanja.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group