Koliko je brz McLaren Speedtail?

Njegovo drugo ime je "MUNJA"...

Speedtail je prelepo dizajniran, vrlo je aerodinamičan i poseduje agresivnu i sportsku liniju koja jasno govori da se ovde radi o vozilu koje će da obara brzinske rekorde. Svaki deo karoserije ovog vozila napravljen je od karbonskih vlakana, što znači da je ovaj auto neverovatno lagan, ali istovremeno i super izdržljiv, što mu omogućava da se bezbedno kreće visokim brzinama.

Automobil pokreće je 4,0-litarski V8 motor sa dvostrukim turbo-motorom od  746 KS.Benzinskom agregatu pomaže  i dodatni elektromotor sa 348 Nm snage 308 ks i 256 lb-ft, koji Speedtailu pruža ukupno 1.135 KS i 1.149 Nm.

To ga čini neverovatno brzim. U stvari, McLaren Speedtail može da s sprintira do 300 km/h iz stanja mirovanja za samo 12,8 sekundi pre nego što dostigne maksimalnu brzinu od 403 km/h.

Ovaj model trebalo bi da počne sa prodajom krajem 2020. godine, tako da ćemo uskoro početi da dobijamo i nove informacije i detalje vezane za njega. Oni koji su ga testirali kažu da je fantastičan i da pruža sasvim novo vozačko iskustvo.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group