Koenigsegg i Polestar otkrili detalje njihove saradnje

Švedski kreatori superautomobila odlučili su da udruže snage i da predstave auto koji će objediniti najbolje iz oba sveta...

Na društvenim mrežama su stigla zvanična obaveštenja od obe kompanije koje nam govore da nam pripremaju iznenađenje, koje će najverovatnije stići u obliku novog hiperautomobila. Koenigsegg brend je napisao „ Nešto uzbudljivo uskoro stiže“, dok je Polestar kompanija rekla „ Nešto interesantno se dešava na zapadnoj obali Švedske“.

Sada su ove dve kompanije objavile i video klip na kojem govore o  detaljima i budućim planovima koji će dovesti do toga da se kreira novi superautomobil nezamislivih performansi.

Christian von Koenigsegg kaže da on nije motivisan stvaranjem profita od prodaje višemilionskih hiper automobila nekolicini bogatih, već je oduvek bio inspirisan i vođen dizajnom i privlačnošću superautomobila i želi da pokaže svetu da možetete da ispunite svoje snove ako imate odlučnost da uspete, bez obzira koliko divlji vaši snovi bili.

On takođe dodaje da želi da kreira superautomobil koji će biti pristupačniji i koji će moći da priušti veći broj ljudi.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group