Ko je bolji: E klasa, serija 5, ili Audi A6?

Evropski segment u kojem se nalazi E klasa nije toliko zatvoren kao ranije, ali Mercedesu i dalje glavna briga ostaju dva glavna konkurenta, BMW i naravno Audi...

 

Kako bi sve bilo fer, Mat Watson iz Carwow, je mogao da ubaci Jaguar XF i Volvo S90 u ovu računicu, ali verujemo da većinu vas ionako zanimaju  samo ova tri modela.

Watson je analizirao svaki od ova tri modela sa praktične starne, ne gledajući samo estetiku i performanse, nego i komfor, praktičnost, efiksasnost i cene. E klasa je ovde u malom minusu, pošto porede cene iz Britanije, gde je E klasa u ponudi samo sa automatskim menjačem, pa je time i skuplja. 

Mercedes pobeđuje kada je u pitanju tehnologija, što i nije veliko iznenađenje, s obzirom da je u pitanju najnoviji model od ova tri. Kada se pogleda korisnički sistem kod Audija i rezolucija ekrana i uporedi sa Mercedesom, onda je jasno koliko je daleko odmakao Mercedes u ovoj oblasti. Prema Matu, najlakši za korišćenje je BMWov sistem. 

E klasa je prema njemu i najmanje "neudobna", kada se priča o prevozu troje putnika na zadnjem sedištu, kao i najlakša da se postavi dečije sedište. 

Pogledajte ostatak...

O.R.

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group