Kia ProCeed usvaja praktičnost karavana u savršenom dizajnu

Više slika

Više slika

Kompanija Kia predstavila je novi ProCeed model koji je transformisan iz forme kompakta sa troje vrata u šuting brejk kao što je naglašeno prošlogodišnjim konceptom...

Najnoviji Kia ProCeed predstavlja treći i najdinamičniji model sve veće porodice Ceed automobila, koja takođe uključuje kompakt i sportkaravan stilove karoserije.

Sa 4.605 milimetara u dužini i 1.422 mm u visini, novi ProCeed model duži je za 5 mm i 43 mm niži od Ceed Sportswagon modela, sa razmakom od tla takođe redukovanim za pet milimetara. Prtljažni kapacitet ProCeed modela marginalno je manji u poređenju sa karavan modelom, a odnos je sada 594 pre 625 litara.

Novi ProCeed modeli sada će delovati kao bazne varijante celokupne nove generacije Ceed porodice, a biće u dostupni u GT-Line ili vrhunskim GT modelima. Novi šuting brejk model kompanije Kia kreiran je u evropskom dizajnerskom centru, baziranom u Frankfurtu, pod budnim okom Gregorija Giljermea i Pitera Šrejera.

Kupcima novih fantastičnih automobila Kia brenda, biće ponuđen izbor između tri motorne linije namenjene GT-Line modelima, uključujući GDI jedinice sa 118 ks i 1,4 litra velike G-GDI agregate dobre za 140 ks, zajedno sa potpuno novim CRDi Smartstream dizel motorima zapremine 1,4 litara, koji proizvode 134 ks. Sve tri varijante pogonskih sklopova mogu biti uparene sa šestostepenim manualnim ili sedmostepenim automatskim menjačima duplog kvačila.

Kada se radi o vrhunskom modelu opsega, Kia ProCeed GT automobilu, on koristi identičnu T-GDI jedinicu sa 1,6 litara zapremine, koju možemo pronaći i u liniji Ceed GT, dobru za 201 ks i 265 Nm obrtnog momenta, na vrhuncu motornih rotacija u minutu, uparenu sa sedmostepenim automatskim menjačem duplog kvačila i pedalama iza upravljača, kreiranih od metalnih legura. Cifre performansi novih modela i njihova potrošnja goriva biće predstavljeni nešto kasnije, pred sam tržišni plasman serije.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group