Kia predstavlja rebrendiranu i predivnu K8 liniju

Više slika

Više slika

Kia je predstavila novi K8 model koji nam donosi inovativan izgled i predstavlja prvi model korejskog brenda na kome debituje njegov redizajnirani logo...

Nova Kia K8 serija dolazi kao zamena za drugu generaciju Kia K7 modela, preko okeana poznatiji kao Cadenza. Kompanija Kia potvrdila je da će njen sedan biti plasiran u Korei kasnije ove godine, ali i dalje ostaje nejasno kada će novi modeli biti lansirani na ostalim tržištima.

Na prednjem delu K8 modela možemo videti tigar nos masku bez rama, na pametan način uključenu u prednji branik kako bi se novi automobil na pravi način razlikovao od ostalih serija brenda Kia. Maska takođe poseduje intrigantan dijamantski dizajn, praćen samostalnim migavcima identičnog stila. Nova Kia K8 poseduje dinamične linije karoserije inspirisane jahtama koje putuju mirnim vodama.

Kompanija je nastavila ovaj fluidan dizajn sve do zadnjeg dela, na kome elegantne LED štopaljke produžavaju svoje linije na bočne ivice automobila.

“Prateći naše nedavno rebrendiranje kompanije, nastavljamo dalje sa novim vrednostima utkanim u nove modele K8 automobila. Moderni sedan dizajniran je sa inovativnim tehnologijama i elegancijom u samom svom jezgru”, izjavio je predsednik Kia Global Design Center odeljenja, Karim Habib. “Odajući poštu K7 seriji, nova K8 linija nastavlja dalje u budućnost. Progresivni eksterijer ove linije oslanja se na karakter i emociju, kombinujući ove kvalitete u ekspresivnoj prednjoj strani i dinamičnim zadnjem delu, koji pružaju K8 automobilu visok kvalitet, premijum izdanje i direktnu inspiracju dobijenu od tehničkih najnaprednijih svetskih jahti.”

Kia bi tek trebalo da objavi fotografije enterijera svoje nove linije, ali i ostale tehničke specifikacije koje se nalaze ispod karoserije. Dodatno, iz kompanije su naglasili da se automobil oslanja na moderan, premijum kvalitet i dinamične performanse. Više detalja o novoj seriji korejskog brenda možemo očekivati narednih meseci.

N.Đ

Izvor: Kia Motors

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group