Kia potvrdila novi Picanto

Nakon lansiranja osveženog Morning modela u Koreji u januaru, Kia je najavila planove da otkrije njegovog blizanca za internacionalno tržište, 2015 Picanto na sajmu u Ženevi u martu...

 

 

Kia je otkrila sve detalje o promenama na novom Picantu, ali za čudo nisu objavili fotografije, osim slike novog enterijera, pa očekujemo da će izgledati identično kao novi Morning model. 

Kia kaže da spolja, novi Picanto dolazi sa redizajniranim prednjim i zadnjim branicima, sa promenjenom prednjom rešetkom, novim 14oinlnim felnama, ali i opcionim sportskim paketom. 

Unutra, Picanto dobija nove hromirane detalje oko instrument table i otvora za ventilaciju, drugačiji izgled audio sistema, nove materijale... Kia dodaje nekoliko opcionih dodataka, kao što je 7oinčni ekran za AVN sistem, cruise kontrolu, a tu su i paketi sa tri boje enterijera, sa sedištima od veštačke kože.

Ispod haube nema velikih promena, 1.0 motor sa Euro 6 standardom, a kao opcija tu su veće prednje kočnice 252mm, koje omogućavaju Picantu da se zaustavi sa brzine od 100km/h za 37m, što je poboljšanje od 2 metra. 

Početak prodaje širom Evrope se očekuje krajem marta. 

O.R.

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group