Kia planira Soul sa dvoje vrata

Američka javnost ovih da na bruji o novom Kia Soul-u, koji bi trebao da stigne sa dvoje vrata, a koji već sada u Americi drži veći deo tržitšta, pa je čak postao konkurencija premijum modelima kao što je MINI Countryman...


Kao i kod većine uspešnih modela, sada planiraju da naprave nove verzije da bi proširili ponudu i prvi korak na tom putu će biti Soul sa dvoje vrata (tehnički sa troje, ako se računaju i zadnja).

Američki magazin Car&Driver kaže da imaju instajderske informacije da se ozbiljno razmišlja o ovom modelu i da se spekuliše da bi mogao da liči Trackster konceptu koji možete da vidite na slikama. 

Ukoliko se ispostavi da će novi model zaista da izlgeda kao na slikama, sa spuštenim krovom i sportskim stilom, onda definitivno idu u dobrom pravcu. Ono što bi dodatno pojačalo utisak kod ovog modela je da iskoriste isti motor od 250ks koji je korišćen i u konceptu.

Iako ovakve priče kruže već dve godine, još uvek nema oficijalnih informacija, ili potvrda. 

O.R.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group