Kia će predstaviti 11 električnih automobila do 2025. godine

Nakon Imagine koncepta koji će biti predstavljen 2021. godine, Kia planira da predstavi još 10 novih modela...

Imagine koncept pokazao nam je kako izgledaju planovi budućnosti ovog popularnog auto brenda. U razgovoru sa Auto News Europe, Kia-in evropski direktor je rekao da će Imagine koncept „postati masovno proizvedeno vozilo za godinu ili dve“ i da će se voziti na namenskoj platformi za električna vozila. Kasnije je Emilio Herrera pojasnio da će vozilo stići 2021. godine.

Imagine je automobil C-segmenta koji je kreiran kao kombinacija „mišićavog sportskog vozila, uglađenog i atletskog porodičnog automobila i svestranog i prostranog krosovera“. Odlikuje ga je upečatljiv dizajn sa osvetljenom 'tigrastom maskom' i prednjim vetrobranom koji se uliva u krov.

Kia će sačekati da vidi kako će se Imagine koncept pokazati,a onda planira da po njemu kreira još 10 električnih modela, koji će biti napredniji i koji će nas uvesti u budućnost automobilske industrije. Kia takođe planira da električna vozila stavi na prvo mesto i da tako pomogne pri očuvanju planete i smanjenju broja vozila koja emituju šetne gasove.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group