Karbonski Lamborghini Huracan Evo

1016 Industries brend preradio je italijanski superautomobil kako bi smanjio njegovu već malu kilažu…

Možemo slobodno reći da 1016 Industries znaju ponešto o karbonskom dizajnu, ali ipak, možemo slobodno reći da je ovaj tjuner nadmašio sam sebe svojim najnovijim izdanjem: u pitanju je stopostotni karbonski Lamborghini Huracan Evo.

Radionica iz Majamija preradila je italijanski superautomobil kako bi smanjila njegovu kilažu, uz pomoć pažljivo odabranih modifikacija, zbog koji čuveni speedster dobija svoju najagresivniju verziju ikada.

Čak i pre nego što se slavna tjuning kuća dočepala Evo modela, superautomobil je već izgledao brutalno, ali je zahvaljujući novom prednjem spliteru i branicima koji su inspirisani Super Trofeo trkačkim modelima, postao odvažniji nego ikada. U svom zadnjem delu, model je dobio sasvim novo krilo koje potpisuje tjuning radionica, a koje će mu pružiti daleko više stabilnosti. To takođe može biti unapređeno u HD zadnje krilo koje dobija svoju sopstvenu mrežu sa unutrašnje strane. I dok je istovremeno tanko i lagano, ovo krilo je dovoljno snažno da podnese brzine do 402 kilometra na čas.

Druge modifikacije uključuju novi zadnji difuzer i izduvnu granu od nerđajućeg čelika, koji su takođe pomogli smanjenju kilaže ovog modela. Motor, 5.2 litarski V10 je takođe modifikovan, mada je i sam po sebi bio moćan, pa sada izbacuje 651 konjsku snagu. Standardna verzija automobila, ako bilo koji Lamborghini model možemo zaista nazvati standardnim, od nula do sto kilometara na čas ubrzava za samo 2.9 sekundi, dok ima maksimalnu brzinu od 325 kilometara na sat.

1016 Industries tjuning kuća nije otkrila koliko će ovaj karbonski EVO koštati, ali znamo da je dostupan sa regularnom ili širom šasijom.

Lux Life

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group