Kampovanje na krovu vašeg Mini automobila

Više slika

Više slika

Kompanija Mini u paru sa brendom Autohome, dizajnirala je veoma privlačne krovne šatore za svoje Countryman krosover modele...

Nazvani AirTop, ovi šatori kreirani su od fiberglasa koji izgleda slično konvencionalnim transportnim kutijama, a mogu biti montirani na krovni gepek automobila i osigurati sigurno mesto za odmor kampera, dok za njihovu montažu nisu potrebni nikakvi alati.

Kada dođe vreme za počinak, vlasnici automobila mogu jednostavno da spuste tri sigurnosna klipa nakon čega se šator automatski podiže uz pomoć četiri gasne opruge pod pritiskom. Sve što je dalje potrebno da urade, jeste da se popnu aluminijumskim merdevinama i pristupe enterijeru šatora koji se sastoji od dušeka visoke gustine, sa pamučnom posteljinom koja može udobno ugostiti dvoje ljudi. Ovi šatori takođe poseduju i LED bateriju kao osvetljenje, džepove za odlaganje stvari i visinu od 94 cm.

Mini tvrdi da AirTop sadrži visokokvalitetna vlakna spoljnih zidova koji omogućuju toplotnu i zvučnu izolaciju, ali, takođe čine krov vodootpornim. Postoje i dva prozora sa mrežama protiv komaraca kako bi obezbedili pravilnu ventilaciju šatora. AirTop krovni šatori biće dostupni u crnoj ili beloj boji kako bi se najbolje slagali sa nijansama Mini Countryman modela, dok cene startuju sa 2.836 evra.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group