Kako izgleda vožnja u Bentley Flying Spur modelu?

Enterijer ovog luksuznog automobila je prosto neverovatan...

Mnogi su kritikovali Bentley zbog povlačenja Mulsanne modela i pretvaranje 2020 Fliing Spur-a u svoju novu vodeću limuzinu, ali kada su svi videli kako ovo vozilo izgleda,shvatili su da su pogrešili što su sumnjali u ovaj poznati brend.

Kokpit Spur modela stvara vrlo prijatnu atmosferu kada padne noć, zbog ambijentalnog osvetljenja u više boja, sa LED trakama koje se protežu od komandne table do vrata i centralne konzole. Vozač dobija potrebne informacije putem digitalnih komandi i rotirajućeg sistema za zabavu koji se prenosi sa Continental GT-a, kao i većina kontrolne table.

2020 Fliing Spur neverovantno je tih, ali se pretvara u veliku raketu na točkovima kada je to potrebno. Opremljen je 6.0-litarskim twin-turbo V12 motorom koji isporučuje snagu od 626 KS, i koji je uparen sa osmostepenim automatskim menjačam, koji je napravio Porsche.

Spur brzinu od 0 do 100 km/h  postiže za samo 3,8 sekundi, pre nego što postigne maksimalnu brzinu od 337 km/h.

Ekipa sa Youtube kanala AutoTopNL provozala se u ovom fenomenlanom autu i pružila nam uvid u to kako izgleda kada kruzirate u limuzini koja košta 220.000 dolara.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group