Još detalja o Chevy Cruze 2016

Ovo je prednji deo nove generacije modela Cruze za 2016. godinu, a model je za Severnu Ameriku, koji će biti predstavljen 24og juna...

 

U pitanju je "preslikani" prednji deo. Kažemo preslikani zato što je GM predstavio samo polovinu prednjeg dela, pa je druga nastala preslikavanjem prikazane polovine. 

U poređenju sa Chevrolet Cruze modelom za kinesko tržište koji je debitovao još u aprilu 2014. godine, model za Ameriku dolazi sa stilskim izmenama, kao što je izgled rešetke i farova, kao i haube. 

Chevrolet je nešto ranije podelio neke fotografije enterijera automobila kako bi prikazao novi infotainment sistem sa standardnim 7oinčnim, ili opcionim 8oinčnim ekranom koji radi sa Apple Carplay i Android Auto. 

GM kaže da novi Cruz "dolazi da poboljša poziciju i uspeh aktuelnog modela" time što nudi širi, a lakše telo, nove tehnologije, nove motore i prenose, kao i dodatne sigurnosne elemente koji će doneti "novi nivo sofisticiranosti u ovaj segment". 

Kada Chevrolet bude predstavio ovaj automobil kasnije ovog meseca, krenuće u prodaju početkom 2016. Pored fabrike u Lordstownu u Ohaju, Cruze će biti pravljen i u Coahuila postrojenju u Meksiku, kao i u Kini.

O.R.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group