Jeep Wrangler Rubicon specijalno izdanje

Više slika

Više slika

Kao što smo do sada već navikli, kompanija Jeep poseduje jaku bazu u Evropi, a poseban fokus brenda nalazi se u Velikoj Britaniji, gde je popularnost ovih terenaca najveća nakon domaćeg terena...

Jeep je lansirao novo ograničeno izdanje modela Wrangler nazvano Rubicon Ricon, u osnovi namenjeno britanskom tržištu. Prvi put predstavljen na ovogodišnjem Geneva Motor Show sajmu automobila, novi Wrangler Rubicon Recon fokusira se na ponudu usavršenih terenskih mogućnosti zahvaljujući dodatnim hardverskim modifikacijama, kao što su jača prednja osovina i teške zaštitne oplate na zadnjem diferencijalu.

Nova ograničena verzija bazirana je na postojećem Wrangler Rubicon automobilu i dodaje karakteristike kao što su Granite Crystal aluminijumske felne niskog sjaja i 18 inča u prečniku, crni dupli krov, sa opcijama mekih i tvrdih površina, kao i hauba sa duplim usisnicima vazduha na kupoli i oznakama Rubicon. Na karoseriji se takođe nalaze i Trail Rated logo, crna vrata rezervoara i prekrivač rezervnog točka iste boje.

Enterijer putničke kabine sastoji se od crno-crvene teme, sa dodatnim crvenim akcentima u vidu šavova standardne kože sedišta opremljenih grejačima. Nasloni za ruke na prednjim vratima i poklopcu konzole opremljeni su crnim vinilom dok džepovi i centralni deo kontrolne table poseduju crvene akcente, uparene sigurnostnim pojasevima iste boje.

Kupci novog modela mogu izabrati između karoserija sa dvoja i četvoro vrata, dok je bazni motor ove linije Pentastar V6, zapremine 3,6 litara i 284 ks, uparen sa petostepenim automatskim menjačem. Takođe, ponudu su dodate i tri nove opcije boja zaštićenih imena Gobi, Bright White i već pomenuta Granite Crystal.

Novi Jeep Wrangler Rubicon Recon procenjen je na 40.505 funti, za verziju sa dvoje i 42.175 funti za varijante sa četvoro vrata, a oba modela dostupna su na tržištu Velike Britanije.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group