Jeep je predstavio dugoočekivani model Wrangler

Više slika

Više slika

Kompanija Jeep objavila je prve fotografije svog dugoočekivanog modela Wrangler za sledeću godinu...

Spreman za debi na kalifornijskom sajmu automobila Los Angeles Auto Show, koji se održava 29. novembra, redizajnirani model poseduje evolucionu pojavu prepoznatljivu na prvi pogled. Uprkos poznatim stilskim karakteristikama, Jeep tvrdi da novi Wrangler poseduje popravljenu aerodinamiku, vetrobransko staklo na obaranje i daleko veće mogućnosti za uživanje u slobodi koju pruža otvorenost. Kompanija je takođe izjavila da kupci sa novom linijom mogu očekivati desetine različitih kombinacija vrata, krovova i šoferšajbni.

Jeep određene detalje ipak za sada drži u tajnosti, ali možemo videti da novi model poseduje prepoznatljivu prednju masku sa sedam segmenata i bočnim farovima okruglog dizajna. Migavci su premešteni sa prednjih krila i postavljei iznad redizajniranih prednjih branika.

Kada pogledamo zadnji deo novih modela, možemo primetiti nove štitnike opruga i ventilacione otvore vešanja smeštene ispred njih. Dizajneri kompanije takođe su ugradili i nove rukohvate vrata i prominentno karakterističnu liniju koja je smeštena iza tovarnog prostora.

2018 Wrangler i Wrangler Unlimited modeli biće opremljeni naprednim pogonskim sklopovima, efikasnim po pitanju potrošnje. Jeep je odbio da detaljnije obrazloži svoje tvrdnje, ali prethodni izveštaji sugerišu da možemo očekivati dvolitarske četvorocilindraše, V6 jedinice zapremine 3,6 litara i V6 turbo dizel motore.

Puni detalji će biti objavljeni tokom ovog meseca, ali je iz sedišta kompanije već potvrđeno da će novi Wrangler ući u proizvodnju do kraja tekuće godine. Trenutna linija modela nastaviće da se sklapa u Toledu i South fabrici sve do prvog kvartala 2018. godine.

Nekoliko informacija koje su procurele u javnost, sugerišu da će Wrangler Unlimited biti lansiran sa V6 motorm zapremine 3,6 litara i biće ponuđen sa različitim opcijama koje uključuju tvrdi krov iz tri dela i diferencijal ograničenog proklizavanja.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group