Jeep Gladiator krenuo sa prodajom

Više slika

Više slika

Jeep je počeo da prima porudžbine za Gladijator širom Evrope, a u auto prodavnice će stići na proleće 2021. godine.

Evropskim kupcima će biti ponuđena opcija sa jednim motorom, 3.0-litarski Multijet V6 dizel, koji proizvodi 260 KS i 600 Nm obrtnog momenta i on će biti uparen sa osmostepenim automatskim menjačem. Međutim, vanevropska tržišta i Bliski Istok će, pored dizela, dobiti i 3,6-litarski Pentastar V6 benzinski motor.

Gladiator uključuje nivoe opreme Sport i Overland, kao i ograničeno izdanje Launch Edition koje je dostupno samo u fazi lansiranja. Jeepov kamionet biće dostupan u devet boja spoljašnjosti u kombinaciji sa mekanim krovom ili tvrdom pločom.

Jeep će od lansiranja ponuditi i više od 200 zvaničnih Mopar dodataka, omogućavajući kupcima da svoj novi Gladiator urede prema njihovom sepcifičnom ukusu. Asortiman dodatne opreme uključuje pokrivače za sedišta, krovni nosač sa ogradom, različite sisteme za nošenje tereta, cevaste bočne stepenice, alu felne i još mnogo toga.

Prema Jeepu, početna sportska oprema Gladiatora nudi poboljšanu funkcionalnost i opcije za prilagođavanje terenu, dok Overland standardno ima širok spektar karakteristika i pruža najbolje što se tiče udobnosti i tehnologije.

Ograničena serija Launch Edition rezervisana je za prve evropske kupce i sadržaće unikatne karoserijske dodatnke, poput alu felni, sportske spojlere i branike i rolbarove. Pored toga, unutrašnjost Gladiator Launch Edition odlikuje se crnim kožnim sedištima, 8,4-inčnim sistemom za zabavu, kamerom za rikverc i Alpine Premium Audio sistemom sa prenosnim bežičnim zvučnikom.

Cene modela još uvek nisu poznate.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group