Jeep Cherokee predstavlja novu generaciju

Više slika

Više slika

Mnogobrojne sigurnosne tehnologije i ostale karakteristike dodate su najnovijem modelu 2018. Jeep Cherokee.

Za sledeću godinu Cherokee opseg startuje sa baznim Latitude paketom, kompletiranim sa točkovima od 17 inča, maglenkama, HID farovima, kamerom na zadnjoj strani, retrovizorima u boji karoserije, bravama i krovnoj konstrukciji takođe.

Međutim, sada Cherokee opseg dobija Latitude Plus paket, baziran na standardnoj ponudi, s tim što uklljučuje Uconnect radio i displej od 8,4 inča osetljiv na dodir, SiriusXM radio, pasivnu bravu i start sistem, sedišta od kvalitetnih tkanina sa kožnim umecima, kožni upravljač, osmostepeno elektronsko podešavanje pozicije sedišta, ambijentalno osvetljenje, prilagođene točkove od 17 inča i AC komponente za centralnu konzolu.

U međuvremenu, Jeep Cherokee Trailhawk i Limited modeli pripremljeni za 2018. godinu, dobili su najznačajnije promene kao što su praćenje mrtvog ugla, detekcija saobraćaja u mimoilaženju i ParkSense pomoć prilikom parkiranja.

Sve u svemu, 2018. Cherokee opseg sastoji se od Latitude, Latitude Plus, Limited, Overland i Trailhawk linija. Obe serije Latitude i Limited mogu biti opremljene sa Altitude Black-Out Appearance paketom. U ponudi će biti dostupna dva pogonska sklopa sa četvorocilindričnim "inline" motorom zapremine 2,4 litre i V6 jedinicom zapremine 3,2 litra. Oba motora mogu biti uparena sa sistemom pogona na svim točkovima i matirani su na devetostepeni automatski menjač, dok V6 verzija takođe poseduje start/stop tehnologiju.

Nedavno smo imali priliku da među prvima vidimo fotografije mule novog modela Cherokee, za koji smo zaključili da je prava stvar na pomolu, a kompanija je svoj automobil stidljivo predstavila ugaonim rubovima, oblikom krova i njegovih nosača. Tako da, iako je veći deo automobila bio zaštićen dobili smo ideju o kojoj liniji se radi i šta možemo očekivati, a sada imamo priliku da po prvi put uživamo u kompletnom i ekskluzivnom izgledu ovog neprikosnovenog automobila.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group