Jedinstveni Rolls Royce Ghost

Više slika

Više slika

Korejski automobili postaju sve luksuzniji kako vreme prolazi, ali nikako nisu ni blizu čuvenog Rolls Royce automobila…

Kako su tamo neke od najvećih kompanija smeštene, Rolls Royce je prodao za trećinu više svojih vrhunskih vozila u Južnoj Koreji, u poređenju sa prethodnom godinom. Sada, oni predstavljaju par besprekornih kreacija specijalno namenjenih ovoj azijskoj zemlji, pri čemu svaka predstavlja jedan od najvećih korejskih gradova.

Ghost Seoul izdanje predstavlja omaž prestonici ove zemlje, sa paletom boja koja je inspirisana nacionalnom zastavom. Andalužansko beli detalji na telu automobila, dobili su kontrast u vidu crvenih i plavih linija i akcenata na točkovima, što je ispraćeno siluetom Namsan Seoul nebodera. Ova tema nastavljena je i u enterijeru vozila, sa belim, crvenim i plavim akcentima koji se izdvajaju od crne kože i crno obložene instrument table.

Wraith fastback inspirisan je priobalnim gradom Busanom, sa Royal plavom farbom, pink linijama i osvetljenim ukrasom haube, Spirit of Ecstasy. Sivi kožni enterijer je slično akcentovan plavom i pink, a kao Seoul Ghost, od ima Starlight Headliner, Bespoke audio sistem i vez na naslonima za glavu.

Ovaj specijalni par predstavljen je u britanskoj ambasadi u Seulu i može se kupiti u Rolls Royce studiju u Inčeonu. 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group