Jedini primerak Mercedes Royale

"Coachbuilt" automobili su niša u automobilskoj industriji koja se bavi najluksuznijim personalizovanim automobilima i ekskluzivnim kupcima...

 

Ponekad ti automobili ne ispadnu po svačijem ukusu, što i nije toliko bitno ako je mušterija zadovoljna. Primer koji vidite na slici je takozvani Royale 600. Prema Autoblog.nl sajtu, automobil je primećen u Kaliforniji, a originalno je fotograifju postavio Galpin Auto Sport na svojoj Facebook stranici. 

Ovaj automobil, koji je sa velikom pažnjom sastavljen, je očigledno inspirisan sa Mercedesovom S klasom W111 i W112 i pokušava da prenese legendarni dizajn ovih modela. 

SLS farovi i SLR usisi za vazduh se nisu najbolje pokazali na ovom modelu, ali sviđali vam se ili ne, detalji na ovom automobilu su neverovatni. Čak i ugaoni bočni prozor pozadi podseća na stare modele i dizajn, dok hromirani prednji i zadnji branik podsećaju na originalne hromirane "šipke" koje su se ranije zvale branici. 

Prema enterijeru, izgleda da je u pitanju W222 S600, pa odatle verovatno i Royale 600 ime, ali to je samo sitan detalj. Sve u svemu u pitanju je retro limuzina, na ogromnim felnama koje takođe imaju retro dizajn, a SLS svetla na zadnjem delu ne izgledaju uopšte loše. 

O.R:

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group