Jaugar I-Pace dobija nova unapređenja


Vozači ovog električnog krosovera sada će moći da pređu više kilometara sa punim kapacitetom baterije...

Prošle godine, I-Pace dobio je nekoliko unapređenja. U novim vozilima vozači mogu pronaći displej od 12,3 inča i veliki deo na kome su smešteni instrumenti, sistem pasivnog ulaza i asortiman USB portova. Novi modeli opremljeni su Touch Pro Duo sistemom koji uključuje desetoinčni informativno zabavni sistem i petoinčni displej klimatske kontrole. I-Pace S verzije poseduju vozačke asistencije koje uključuju održavanje pravca, pomoć prilikom parkiranja i sisteme prepoznavanja znakova, sa adaptivnim ograničenjem brzine.

U I-Pace SE varijanti, kupci mogu dobiti nešto redizajnirani eksterijer, koji uključuje električno podizanje i spuštanje gepeka, automatsko zatamnjivanje stakala, dvadesetoinčne točkove i LED farove, sa integrisanim dnevnim svetlima. Ova varijanta takođe dolazi sa kožnim sedištima, detekcijom mrtvog ugla, adaptivnom kontrolom krstarenja i kreni/stani funkcijama.

I-Pace HSE serija nešto je luksuznija i poseduje Windsor kožna sedišta i Meridian saraund sistem ozvučenja sa 15 zvučnika.

Vozači koji žele najbolje od svega, mogu poručiti I-Pace First Edition model koji dolazi opremljen grejačima u upravljaču i klimatskom kontrolom podeljenom u četiri zone. Ova verzija nove linije poseduje i na osamnaest načina elektronski podesiva prednja sedišta, sa ugrađenim grejačima i ventilacijom.

Međutim, kompanija Jaguar sada je objavila vest da će novi I-Pace modeli imati i unapređenu bateriju koja će omogućiti veći kapacitet energije, što samim tim dovodi i do većeg broja pređenih kilometara.

Iz Jaguara tvrde da će vozači moći sa jednom punom baterijom da pređu oko 400 kilometara, a da će vozilo moći da koriste pri punoj snazi, što znači da će moći da koriste svih 400 konjskih snaga koju standardna I-pace verzija poseduje. Jaguar takođe nudi opciju zamene baterije, tako da će svi oni koji već poseduju ovaj model moći da zamene bateriju i da ugrade bolju i ekonomičniju verziju koja će im sigurno mnogo olakšati vožnju.

Foto: Motor1.com

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group