Izlazi novi Audi A5 Coupe

Više slika

Više slika

Nova generacija Audi A5 će zvanično biti predstavljena 2.juna, dok će kompanija uživo prenositi događaj preko interneta.

Za novu verziju modela sa dvoje vrata se očekuje da bude 100kg lakša od prethodnika i ponudi više mesta u enterijeru zahvaljujući većem međuosovinskom rastojanju. Ponuda motora će odražavati model A4, što samo znači širok izbor četvorocilindričnih turbocharger benziskih i dizel agregata, sa mnogo skupljim verzijama, bilo benzinaca ili dizelaša, V8 turbocharger jedinica.

Audi je testirao svoj novi kupe serijom optimalnih animiranih gifova na svojim društvenim medijima i pomoću njih otkrio sitne detalje dizajna, kao što su prednji farovi i zakrivljene linije zadnjeg dela limarije.

Karakteristika kao što je displej virtuelnnog kokpita takođe predstavlja jedan u nizu noviteta. Odvojeno od stila karoserije sa dvoje vrata, novi A5 će takođe dobiti kabrio i Sportback varijantu. Audi je uhvaćen na testiranju svog RS5 opsega, koji će navodno koristiti trolitarski turbo V6 motor sa 500ks, umesto dosadašnjeg V8 - kapaciteta 4,2 litre.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group