Izašle fotke enterijera C klase

U posljednjih par dana iz Mercedesa stiže prava mala bujica vijesti o skorašnjim novitetima. Nakon što smo vas juče obavestili o najavi nove generacije C klase i preneli prve dostupne informacije o tom automobilu, već danas stiže nastavak te priče. 



Mercedes je objavio fotografije enterijera nove generacije ovog automobila, kodnog imena W205, i koliko možemo da vidimo uređenje unutrašnjosti će pratiti poslednje trendove Mercedeovog dizajna. Takođe, jasna je briga za detalje i upotreba materijala visokog kvaliteta.

U ponudi će se nalazit standardni 7-inčni središnji ekran u boji, a u opcionoj opremi će kupci moći da izaberu 8,4-inčni ekran, kao i head-up ekrane. Putnicima će na raspolaganu biti i klima-uređaj uparen sa GPSom da bi prepoznao tunele, garaže i slična mesta i automatski zatvarao dovod vazduha spolja. Takođe, suvozačevo sedište će biti opremljeno senzorima koji će automatski isključivati vazdušni jastuk kada prepoznaju da je na njega postavljeno dečije sedište, a prema izabranom motoru, u opcionoj opremi će se nalaziti i Airmatic sistem automatski prilagodljivog trapa. 

U Mercedesu kažu da će ovaj model biti vodeći kada je reč o masi i strukturalnoj čvrstoći u ovom segmentu.  Prema motoru i opremi nova generacija će biti do 100 kg lakša od prethodnika i 20% ekonomičnija, iako bi dimenzijama nova C klasa trebala da bude nešto veća.

Službena premijera će se verovatno održati na NAIAS-u, pa do tada možemo očekivati nove objave.

O.R.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group