Infiniti Q50 otpočinje sa proizvodnjom

Više slika

Više slika

Infiniti Q50 za sledeću godinu počinje sa proizvodnjom u Japanu...

Model je spreman da stigne na tržište ovog leta i poseduje redizajniran eksterijer sa novom maskom i tanjim LED svetlima koja inspiraciju crpe iz Q60 kupe automobila. Sedan varijanta modela takođe dobija nekoliko modifikacija od kojih svaka poseduje svoje lične stilske karakteristike.

Q50 Sport i Q50 Red Sport 400 poseduju daleko agresivnije prednje branike dok poslednji takođe dobija i zatamnjena stakla, prednji difuzor i jedinstvene alu felne od 19 inča. Kako bi ulepšali putničku kabinu, dizajneri su dodali novi upravljač, sportski šalthebl i dodatne materijale mekane na dodir oko panela instrument table. Vozači takođe mogu pronaći redizajnirane drvene komponente i nove hromirane akcente u putničkoj kabini.

Sa novim modelom dolazi i raznovrsna linija dostupnih motora uključujući i ulazne modele četvorocililndričnih dvolitaraca sa turbo punjenjem koji razvijaju 208 ks i 349 Nm obrtnog momenta. Tu je takođe i twin-turbo V6 motor sa tri litre zapremine koji stvara 300 ks i 400 Nm, kao i 400 ks praćene sa 474 Nm obrntog momenta.

Kupci takođe mogu naručiti hibridnu varijantu koja koristi V6 motor zapremine 3,5 litara uparen sa malim električnim modelom koji zajedno kombinuju maksimalnu izlaznu snagu od 360 konja.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group